Wake up People, het is creativitijd!!

Ja echt… het is tijd om te ontwaken en de mooie, vrolijke en kleurrijke kant van jezelf te laten zien. Stop even met dat analyseren enzo… Het besturen van je eigen DENKTANK is leuk, maar het zet totaal geen zoden aan de dijk dus ga nu gewoon even creatief chillen!

Schrijfopdracht – Geef jezelf een leeg notitieboek met harde kaft cadeau. Begin pagina 1 met:

Lieve (naam), Van Harte gefeliciteerd! Sinds vandaag (datum) ben jij de gelukkige eigenaar van jouw enige echte creativiteitenboek. Dit boek is speciaal voor jou voorzien met een voorwoord van jouzelf.

Dit boek is goud waard, omdat in dit boek al jouw kostbare ideeën en dromen staan. Met deze ideeën ga je op een bepaald moment iets doen. Maar omdat je nu nog geen tijd hebt, bewaar je ze even in dit boek. Er zijn geen richtlijnen of regels verbonden aan de ideeën. En nee ze hoeven op dit moment niet allemaal haalbaar te lijken. Onthoud, dat in de beschrijving van onhaalbare doelen en dromen, hele belangrijke informatie verborgen zit.

Het maakt ook niet uit hoe je dingen opschrijft, als jij het maar begrijpt. Je mag je ideeën delen maar je mag ze ook voor jezelf houden. In beide gevallen heb je er iets aan.

Voordat je het weet zijn jou kostbare ideeën geheel of gedeeltelijk omgezet in werkelijkheid.

Veel succes, ik ben ontzettend trots op je!

Kus van jezelf (eigen naam)

 

Geloof het of niet, dit werkt! ECHT WAAR! Mogelijk stuit je al op keuzestress bij het vinden van het juiste notitieboek, in dat geval kan je voor 10,- euro een mooi IK MAAK DE BAAN DIE IK BEN boek bestellen. Stuur een mailtje en we sturen het boek naar je toe!

Tip: neem het boek altijd mee naar bed, mocht je ’s nachts in je creatieve flow komen.

Veel plezier.

Esther de Kort